info@kobirodalom.hu

Általános szerződési feltételek (vásárlási feltételek)


 • Általános szerződési feltételek :
A webáruházban található képek mellet a : "Az ár 1db-ra vonatkozik a képen látható termékekből" megnevezés  a fényképen található termékekből 1 db-ra vonatkozik, az adott áron . amennyiben több színárnyalatot lát abban az esetben van lehetőség megjegyzésként kérni a kívánt szint . Amit természetesen ha lehetséges figyelembe vesszünk.
"Megrendelése a képen látható termékre vonatkozik" ebben az esetben a képen látható terméket küldjük önnek , ilyenkor természetesen nem tudjuk figyelembe venni a színárnyalatnyi kéréseket és a termékből csak 1 db -van.

Csomagolásnál mivel sérülékeny ásványokról,féldrágakövekről van szó , ezért nagy odafigyeléssel csomagoljuk önnek. Ezúton kérnénk önt is arra , hogy a csomag átvétele után legyen szíves ellenőrizni az árú épségét , mert utólagos reklamációt törésre nem áll módunkban elfogadni . Megkérnénk önt ara is ,hogy odafigyeléssel kezelje termékeinket mert amennyiben leesik akár pár cm -ről is eltörhet , elpattanhat ,megsérülhet.
   
Termékeink : Természetes valódi ásványokból féldrágakövekből készültek . Nyers ásványaink teljesen egyediek különböző felszíni illetve szerkezeti sajátosságokkal rendelkeznek . Melyek marokkő formában is megtalálhatóak  
 •  Nyakláncainkat , kapcsos karkötőinket 0,.38mm vastagságú acél sodronyra füzük amin egy átlátszó műanyag borítás található , a rajta lévő kapocs nikkelmentes (allergiamentes) bőrbarát anyagból készült . De így sem tudjuk 100%-osan garantálni az allergiamentes állapotot mivel ez függ az adott egyén allergiára való hajlamától , ebben az esetben még az ezüst kapocs-ra való csere szokott segíteni. 
Gumira fűzött karkötőinket 0.8mm gumira füzük mely kellően rugalmas és elég erős, amennyiben rendeltetés szerűen használják.
Tisztelt vásárlóink !
 Katás vállalkozás révén 
Kizárólag magánszemélyeket áll módunkba kiszolgálni 
Semmilyen formában nem tudunk adószámra kiállítani áfás számlát !Megértésüket köszönjük !


  
Csomagszállítási áraink ellőre utalás esetén  :   
GLS , Fox Post 

1200.-tól

Minimális rendelés Házhoz szállítás esetén 3000.-tól

Kiszállítás ideje kb 2-3 munkanap 

Ellőre utalás esetén a rendelése "Elfogadva" visszaigazoló email után legyen kedves a rendelése vételárát a szállítási díjjal együtt átutalni :

Jámbor Ferenc 

12010453-01770661-00100001

Csomagja feladására ezután kerül sor. 

Személyes Átvétel : Budapest 1077 Wesselényi 76
Rendelés visszaigazolása után 3 munkanapon belül kérjük átvenni ,ellenkező esetben rendelése törlésre kerül .

Hétfőn 12-19 óráig 
Kedd-Péntek 10-18 óráig
Szombat 10-13 óráig

Fizetési módok:
 Személyes átvételnél Készpénz ,illetve bankártyával is fizethet : Visa, Mastercard, Maestro

         

 • Az elállási jog

  A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet alapján a webáruházunkban árúsított termékekre vonatkozóan biztosítjuk az elállási jogot. Ennek értelmében a vásárlónak a termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül indokolás nélküli elállás joga van. Elállási jog érvényesítése esetén az alábbiak lépnek érvénybe:
  -  30 napon belül visszafizetjük a vételárat ,a vásárlónak a vásárlóval egyeztetett módon (banki átutalással, postai úton, stb.).
 • Amennyiben a rendelt termék nem felel meg , legyen kedves postai úton visszaküldeni a 1077 Budapest Wesselényi  utca 76 Köbirodalom ásványbolt  címre.
 • - A visszaszállítással kapcsolatos költségeket az eladó nem köteles állni, a vásárló nem kötelezheti az eladót a visszaküldés költségeinek fedezésére.
  - Az elállási jog érvényesítése esetén a vásárlót nem terheli semmilyen más költség, a termék visszaszállításának díján kívül.
  - Az eladó követelheti a nem rendeltetésszerű használatból eredő kár megtérítését;Az üzletek működéséről szóló - többször módosított - 4/1997.  (I.22.) Korm. rendelet 26. §

  (3) bekezdése alapján tájékoztatom, hogy panaszával az alábbi hatóságokhoz fordulhat:

Budapest Főváros VII.ker.Erzsébetváros 
Önkormányzat Jegyzője
1073 Budapest Erzsébet Krt.6 Tel: 462-31-00


Budapest VII Kerületi járás

Járás vezetője: Dr. Pók Tiborné

Cím: 1076 Budapest, Garay utca 5.Telefonszám: +36 1 795 8888

E-mail: titkarsag@07kh.bfkh.gov.hu

Ügyfélfogadás: H: 8.00-18.00, K: 8.00-16.00, Sz: 8.00-16.30, Cs: 8.00-16.00, P: 8.00-13.30

Járás illetékességi területe:BudapestVII.kerület

 

Budapesti Békéltető Testület
1105 Budapest, Szent László tér 16 Tel:431-89-62

 

Jogi nyilatkozat

Szerzői jogok

Webáruház Tulajdonos oldalain megjelenő anyagok tartalmát, a fotókat és adatokat szerzői jog védi. Másolásuk valamennyi formája, adatrendszerekben való tárolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása - a személyes használatot meghaladó mértékben - kizárólag Webáruház Tulajdonos előzetes írásbeli engedélyével történhet. Jelen weboldal többek között a következő szerzők szerzői jog védelme alatt álló szöveges, grafikai, vagy egyéb alkotásait tartalmazhatja: Shopmasters-Informatika Kft.

Altalános felelősség korlátozás

Webáruház Tulajdonos oldalait mindenki csak saját felelősségére látogathatja illetve használhatja. Webáruház Tulajdonos oldalain közölt esetleges téves vagy megtévesztő tartalomból-, a weboldalai és szolgáltatásai használatából-, azok használatra képtelen állapotából-, meghibásodásából-, szüneteléséből- vagy megszűnéséből eredően a felhasználókat ért bárminemű veszteségért, közvetlen vagy esetleges következményekkel járó kárért felelősséget nem vállal. (Ezen megállapításunk nem vonatkozik a külön megállapodással vagy szerződéssel szabályozott szolgáltatásainkra - melyekkel kapcsolatban Webáruház Tulajdonos a szerződésekben foglaltak szerint jár el és felel.)

Kockázat

Webáruház Tulajdonos szolgáltatásait igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek, esetleg illetéktelen kezekbe kerülhetnek, valamint az Internet nyilvános jellegéből adódóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (személyes adatokat is beleértve) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben Webáruház Tulajdonost semmilyen felelősség nem terheli, ez irányú kockázattal a felhasználó tisztában van, és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja.
Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az adatok biztonságban legyenek, tárhelyünket és weblapunkat szakemberek kezelik és a rendszereket rendszeresen frissítik. Az adatokat harmadik félnek önszántunkból nem adjuk ki - kivéve a hatóságoknak, ha arra megfelelő felhatalmazásuk vagy engedélyük van.

Tájékoztatjuk, hogy Webáruház Tulajdonos jelen weboldalát csak a fentiek elfogadása esetén használhatja!