Kőbirodalom Ásványbolt

Marokkővek

Nyers ásványok

Marokkővek

Vásárlási feltételek

 • Általános szerződési feltételek :
A webáruházban található képek mellet a : "Az ár 1db-ra vonatkozik a képen látható termékekből" megnevezés  a fényképen található termékekből 1 db-ra vonatkozik, az adott áron . amennyiben több színárnyalatot lát abban az esetben van lehetőség megjegyzésként kérni a kívánt szint . Amit természetesen ha lehetséges figyelembe vesszünk.
"Megrendelése a képen látható termékre vonatkozik" ebben az esetben a képen látható terméket küldjük önnek , ilyenkor természetesen nem tudjuk figyelembe venni a színárnyalatnyi kéréseket és a termékből csak 1 db -van.

Csomagolásnál mivel sérülékeny ásványokról,féldrágakövekről van szó , ezért nagy odafigyeléssel csomagoljuk önnek. Ezúton kérnénk önt is arra , hogy a csomag átvétele után legyen szíves ellenőrizni az árú épségét , mert utólagos reklamációt törésre nem áll módunkban elfogadni . Megkérnénk önt ara is ,hogy odafigyeléssel kezelje termékeinket mert amennyiben leesik akár pár cm -ről is eltörhet , elpattanhat ,megsérülhet.
   
Termékeink : Természetes valódi ásványokból féldrágakövekből készültek . Nyers ásványaink teljesen egyediek különböző felszíni illetve szerkezeti sajátosságokkal rendelkeznek . Melyek marokkő formában is megtalálhatóak  
 •  Nyakláncainkat , kapcsos karkötőinket 0,.38mm vastagságú acél sodronyra füzük amin egy átlátszó műanyag borítás található , a rajta lévő kapocs nikkelmentes (allergiamentes) bőrbarát anyagból készült . De így sem tudjuk 100%-osan garantálni az allergiamentes állapotot mivel ez függ az adott egyén allergiára való hajlamától , ebben az esetben még az ezüst kapocs-ra való csere szokott segíteni. 
Gumira fűzött karkötőinket 0.8mm gumira füzük mely kellően rugalmas és elég erős, amennyiben rendeltetés szerűen használják.


  
                                                                                                              Csomagszállítási áraink ellőre utalás esetén  :   
GLS , Fox Post 
3000.- tól
1200.-
Minimális rendelés Házhoz szállítás esetén 3000.-
Kiszállítás ideje kb 2-3 munkanap 
Ellőre utalás esetén a rendelése"Elfogadva" visszaigazoló email után legyen kedves a rendelése vételárát a szállításí díjjal együtt átutalni :
Jámbor Ferenc 
10400023-50526654-49801001
Csomagja feladására ezután kerül sor. 

Személyes Átvétel : Budapest 1077 Wesselényi 76
Rendelés visszaigazolása után 4 munkanapon belül kérjük átvenni ,ellenkező esetben rendelése törlésre kerül .

Hétfőn 12-19 óráig 
Kedd-Péntek 10-18 óráig
Szombat 10-13 óráig

Fizetési módok:
 Személyes átvételnél Készpénz ,illetve bankártyával is fizethet : Visa, Mastercard, Maestro
         
 • Az elállási jog

  A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet alapján a webáruházunkban árúsított termékekre vonatkozóan biztosítjuk az elállási jogot. Ennek értelmében a vásárlónak a termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül indokolás nélküli elállás joga van. Elállási jog érvényesítése esetén az alábbiak lépnek érvénybe:
  -  30 napon belül visszafizetjük a vételárat ,a vásárlónak a vásárlóval egyeztetett módon (banki átutalással, postai úton, stb.).
 • Amennyiben a rendelt termék nem felel meg , legyen kedves postai úton visszaküldeni a 1046 Bp Vécsey Károly utca 76 Jámbor Ferenc  címre.
 • - A visszaszállítással kapcsolatos költségeket az eladó nem köteles állni, a vásárló nem kötelezheti az eladót a visszaküldés költségeinek fedezésére.
  - Az elállási jog érvényesítése esetén a vásárlót nem terheli semmilyen más költség, a termék visszaszállításának díján kívül.
  - Az eladó követelheti a nem rendeltetésszerű használatból eredő kár megtérítését;


Az üzletek működéséről szóló - többször módosított - 4/1997.  (I.22.) Korm. rendelet 26. §

  (3) bekezdése alapján tájékoztatom, hogy panaszával az alábbi hatóságokhoz fordulhat:

Budapest Főváros VII.ker.Erzsébetváros 
Önkormányzat Jegyzője
1073 Budapest Erzsébet Krt.6 Tel: 462-31-00

Budapest VII Kerületi járás

Járás vezetője: Dr. Pók Tiborné

Cím: 1076 Budapest, Garay utca 5.Telefonszám: +36 1 795 8888

E-mail: titkarsag@07kh.bfkh.gov.hu

Ügyfélfogadás: H: 8.00-18.00, K: 8.00-16.00, Sz: 8.00-16.30, Cs: 8.00-16.00, P: 8.00-13.30

Járás illetékességi területe:BudapestVII.kerület

 

Budapesti Békéltető Testület
1105 Budapest, Szent László tér 16 Tel:431-89-62

 

Karkötők

Tenyésztett gyöngy

Medálok

Csiszolt kristálycsúcsok